Wie is Salcon?

Wij zijn een Salaris Consultancy bureau, gespecialiseerd in het plaatsen van (vakinhoudelijke) salaris specialisten.

Salcon heeft voor u op het juiste moment hoogopgeleide en ervaren medewerkers die bij u kunnen worden gedetacheerd om verschillende salaris gerelateerde projecten te realiseren. Als u een specialistisch probleem heeft, of een open vacature maar geen tijd om te wachten totdat iemand is aangetrokken, opgeleid en ingewijd in de geheimen van de branche; kortom een acuut probleem, neem dan contact op met ons.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in de meest uiteenlopende branches, zowel in de profit als non-profit sector.


Waarom Salcon vraagt u zich af?

Onze mensen zijn professionals in hart en nieren, goed opgeleid, met een uitstekende staat van dienst, en zij beschikken over ruime en relevante werkervaring binnen de financiële dienstverlening. Daarnaast beschikken ze over een flinke dosis inlevingsvermogen, ondernemerschap, humor en zijn resultaatgericht.

Als zij klaar zijn met hun opdracht zorgen ze voor een geruisloze overgang en overdracht naar de (nieuwe) vaste kracht en/of het management op de afdeling. Juist door deze combinatie leveren we snelheid, daadkracht en flexibiliteit.

Als salarisbureau verzorgen wij de verwerking van uw volledige salarisadministratie binnen uw organisatie. Inbegrepen hierbij zijn afdrachten, contacten  en aan-afmeldingen aan instanties.