Succes begint met inzet. De inzet van mensen. Mensen die de ambitie hebben om resultaat neer te zetten. Bij Salcon vindt u zulke collega's.

Werken als interim-professional?

Via Salcon werkt u als financial professional bij verschillende opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Afwisselend werk dus. Als interim professional vervult u een tijdelijke rol bij onze opdrachtgevers. Dat verbreedt uw horizon en houdt u scherp. Met een frisse blik en een pragmatische instelling bent u voor elke opdrachtgever een kritische en bovenal constructieve gesprekspartner.

Salcon detacheert, werft en selecteert financiële professionals voor het bedrijfsleven en de non profit sector. Deze financiële specialisten kunnen voor korte of langere tijd op ieder denkbaar niveau en aandachtsgebied worden ingezet.

We onderscheiden onder meer de volgende werkgebieden:
  • financiële consultancy
  • interim management
  • het voeren van (deel)administraties
  • salarisadministraties
En bij meer specifieke projecten zoals:
  • fusies en overnames
  • detachering

Bij detachering worden medewerkers ingezet bij opdrachtgevers, ter vervanging van vast personeel tijdens bijvoorbeeld vakantie of sabbatical leave en ingeval van zorgverlof of ziekte. Zij beschikken dan ook over een hoge mate van flexibiliteit en hebben slechts een korte inwerkperiode nodig. Na een werving- en selectieprocedure kan een opdrachtgever een geschikt bevonden kandidaat in dienst nemen of op basis van detachering een aantal maanden 'lenen'. Wij zorgen voor de juiste match.