Waar werkgevers en werknemers in Nederland enkele jaren geleden nog flink aan moesten wennen, is inmiddels een ingeburgerd verschijnsel: projectmatig werken. Steeds meer bedrijven zetten, rond de vaste kern van eigen personeelsleden, gedetacheerden in ten behoeve van de uitvoering van specialistische taken waarvoor binnen de onderneming niet de juiste deskundigen aanwezig zijn.

Zo'n projectmatige aanpak blijkt in allerlei arbeidssituaties goed te werken. Salcon is door haar specialisatie een deskundige partner voor uw organisatie in een tijdelijke maar hoogwaardige ondersteuning. Een cliënt en resultaat gerichte denkwijze staat bij ons voorop. Onze medewerkers zijn zonder uitzondering gekwalificeerde krachten met ruime ervaring bij uiteenlopende opdrachtgevers, waardoor zij veelal direct en volwaardig inzetbaar zijn. Allen zijn gemotiveerde medewerkers die zich verantwoordelijk voelen voor de te behalen resultaten.

In de praktijk worden onze medewerkers vaak ingezet bij ondernemingen en instellingen waar de continuïteit van de salaris administratie niet langer gewaarborgd is.

Om de dienstverlening te completeren heeft Salcon een samenwerkingsverband met het bureau:

 
Financiële Management Diensten


FMD is als administratiebureau al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van de gehele financiële administratie voor het midden en kleinbedrijf en ziet het begeleiden van ondernemers als een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Voor meer informatie kunt u contact op nemen. (zie de contact pagina)